Babykläder Arkiv

0

Geggamoja Höst nytt 2011 Utförsäljning 30%

Nu har Okidoki barnkläder och damkläder meddelat att dem kommer att öppna en ny butik brevid NK i Stockholm city men att det bara blir damkläder i den butiken med märken som Cream kläder, Claire mfl. Det har gjort att Okidoki inte kommer att ha tid med alla inköp med barnkläder utan kommer att göra om sin butik i Sigtuna till en damklädesbutik likt den inne i Stockholm city. Ägaren Annette säer att hon fortfarande brinner för barnkläder men hon kommer inte att ha den tiden just nu när en ny butik inne i Stockholm ska planeras och inköp skall göras, personal ska anställas, butiken ska inredas, mm. Annette hoppas att hon kan återuppta barnkläder om några år när allt flyter på med dem nya butikerna som kommer att heta Enchant. Webbutiken www.oki-doki.se kommmer hon att behålla en tid fram över men det kommer att öppna en ny snart som bara kommer sälja damkläder och Creamie, Creamie är Creams barnklädes märke som matchar mor och dotter. Den nya webbutiken kommer heta www.enchant.se .

Nu håller Okidoki i Sigtuna med att sälja ut alla sina barnkläder det är 50% på allt från sommaren och allt höst nytt som kommer in blir det direkt 30% REA på. Nu har Geggamoja levererat en del av sin nya höst med sina bästa mössor Topline i olika färger och deras underbara bodys i randigt ceris/rosa. Även Geggamojas filtar finns i butiken.  Naturligtvis är det samma REA i webbutiken www.oki-doki.se . Så passa på och gör er ett kap det är inte vanligt att höstnyheter REA:s ut direkt när dem kommer.

 

0

Molo 50% Boomerang 70% REA mfl

Nu har sommar REA:n fått solsting Molo 50% REA. Boomarang 70% REA. Lego 50% REA.  Dessutom så är det REA på Panos Emporio badkläder både till barn och vuxna….

0

REA Cream kläder & Barnkläder

Nu är det REA på Cream kläder och på nästan alla barnkläder hos Okidoki Barnkläder & Damkläder. Så gör er klara för att fynda både till era barn och er själva.

0

Molo Hajbadbyxor 229 kr

Tuffa badbyxor från Molo med hajar.  Coolaste badbyxorna från Molo med hajprint i turkos, grått och blått. Dekorativa sömmar i turkos. Dragsko i midjan, skön modell som går ner en bit på benet. Häftigast på beachen i sommar! Molo utmärker sig som vanligt med de här coola badbyxorna.  Finns i dubbelstorlekar från 86/92 – 122/128 cl

[adrotate banner=”3″]

0

Ekologiskt

Köper du ekologiska barnkläder? Vet du vad alla märkningar står för? Ni vet väl om att Joha är det enda barnklädesmärket som är märkta med EU-blomman!?

Vad är då EU-blomman. Ja, det finns rätt så många miljömärkningar idag,men EU-blomman är den som kräver mest.
Många produkter är idag tillverkade av ekologisk bomull. Ekologisk bomull refererar dock endast till odlingssättet. Kemikalier kan ha använts under tillverkningsprocessen. EU:s miljömärke EU-blomman garanterar att produkterna inte innehåller några farliga färgämnen eller kemikalier, PVC-tryck med ämnen som stör hormonbalansen eller kemikalier som kan utlösa allergiska reaktioner. EU-blomman garanterar också att plaggen håller färg och form.
Med ovanstående information så tycker jag att det är konstigt att inte flera barnklädes tillverkare tillverkar sina kläder enligt eu-blomman.

0

Få 50 Kr om ni gillar Okidoki på Facebook

Nu kan alla som gillar Okidoki på Facebook få 50 kr att handla för i deras webbutik. Där kan man handla både Barnkläder, babykläder, barnskor, damkläder från Cream & Eliza Phi och sist men inte minst finns det badkläder för både barn och vuxna (både dam och herr) från populära Panos Emporio.

Klicka på 50-lappen och gilla Okidoki för att få koden.

[adrotate group=”1″]

0

Geggamoja Topline 199 kr

Äntligen har Geggamojas nya mössor kommit ut i butikerna. Jag blir glad av deras mössor och alla kan ha dem liten som stor.  Den här är min favorit: Geggamojas populära mössa ”Limited Edition” i NYTT mönster, Röd blommig, klarröda och svarta blommor på vit botten.  Någon som vet vart den finns i vuxen storlek?

Geggamoja finns att köpa hos: Okidoki Barnkläder & Damkläder

 

0

Geggamoja badrock 399 kr

Snyggast på stranden eller mysigast vid frukosten. Badrocken från Geggamoja är en vändbar favorit med utsida av vit stretchfrotté och insida av randig trikå i cerise och vitt. En favorit som jag gärna skulle vilja ha själv. Geggamoja har nu den i dubbelstorlek från 74/80 – 134/140 dvs 1 år – 10 år.

Geggamoja finns att köpa hos: Okidoki Barnkläder & Damkläder

 

 

0

Molo body 299 kr

Molo slutar aldrig att överaska med både roliga och tuffa motiv med klatschiga färger. Här en tuff body med bondgårdstryck på kroppen samt Molos klassiska stjärnor på ärmarna. Knäppning i halsen samt knäppning i grenen för enkel av- och påtagning. Molo bodyn blir ett bara måste till sommaren. Finns i storlek: 56 – 86 cl.

Molo finns att handla hos: Okidoki Barnkläder & Damkläder

 

0

Mexx

Snygga klassiska bomullschinos från Mexx i en snygg sandfärg. Resår i midjan och hakknapp för bästa komfort. Hällor för bälte och fickor fram och bak. Mjuk lite blästrad bomull.  Finns i storlek: 74, 80, 86 cl,  Pris: 249 kr

Mexx finns att handla på följande webbutiker/butiker: Okidoki Barnkläder & Damkläder