Barnkläder På Nätet Arkiv

0

Sticka själv (50% rabatt på en valfri vara)

11_1047 Sticka en åkpåse till dina barn. Knitting room erbjuder garn, mönster och stickor till mycket bra priser. Knitting room har väldigt bra sortiment som faller mig i smaken. Jag gillar att kunna köpa allt från samma ställe :-). Jag håller just nu på att sticka ett par vantar. Bilder kommer när dem är klara.

50% rabatt på valfri vara på hela beställningen.
Erbjudandet gäller när kund handlar för minst 200,- efter avdragen rabatt t.o.m 2014-12-03. Gäller vid ett köptillfälle per kund.
KOD: 8200
Giltig tom: 03/12-2014

Etiketter:
0

Nameway

878Namneway är ett företag som säljer personliga produkter med namnbrodyr. Riktigt häftigt att ge till nyblivna föräldrar ingenting som någon annan kommer att komma med. Du blir den med den mest personliga presenten till den nyfödda eller varför inte köpa en underbar morgonrock till sin älskade för underbara stunder tillsammans.

0

Domänen till Salu

forsaleDomänen är till salu minsta försäljningspris är 20 000 sek. Mejla bud till info@barnklader.com

0

Leksaker på nätet

Att hitta lekasaker på nätet är inte alltid så lätt. Som tur är finns det olika hemsidor som hjälper oss glada föräldrar att hitta leksaker på nätet. Där kan man även få lite information om leksakernas historia och vad som är den stora nytta med att handla leksaker på nätet. Även goda råd för oss vilsna föräldrar som inte har koll på vad man ska vara försiktig och vad man som förälder bör tänka på med barn i dem olika åldersstadierna. Information om hur ett kalas blir en sensation är alltid skönt att hitta på nätet, så att man blir fortsatt uppskattad som mamma eller pappa.

 

0

Enchant i MOOD

0

REA hos Enchant.se

Nu har rean dragit igång hos enchant.se. Enchant har upptill 50% på dam- och barnkläder från bl.a. Cream, Claire, kamik damstövlar, och Creamie barnkläder. 

0

Timberland Mukluk

Nu har Timberland börjat leverera ut sin Mukluk. De som var först ut var dam svarta som nu finns att köpa för direkt leverans hos Okidoki.

Etiketter: ,
0

Geggamoja Höst nytt 2011 Utförsäljning 30%

Nu har Okidoki barnkläder och damkläder meddelat att dem kommer att öppna en ny butik brevid NK i Stockholm city men att det bara blir damkläder i den butiken med märken som Cream kläder, Claire mfl. Det har gjort att Okidoki inte kommer att ha tid med alla inköp med barnkläder utan kommer att göra om sin butik i Sigtuna till en damklädesbutik likt den inne i Stockholm city. Ägaren Annette säer att hon fortfarande brinner för barnkläder men hon kommer inte att ha den tiden just nu när en ny butik inne i Stockholm ska planeras och inköp skall göras, personal ska anställas, butiken ska inredas, mm. Annette hoppas att hon kan återuppta barnkläder om några år när allt flyter på med dem nya butikerna som kommer att heta Enchant. Webbutiken www.oki-doki.se kommmer hon att behålla en tid fram över men det kommer att öppna en ny snart som bara kommer sälja damkläder och Creamie, Creamie är Creams barnklädes märke som matchar mor och dotter. Den nya webbutiken kommer heta www.enchant.se .

Nu håller Okidoki i Sigtuna med att sälja ut alla sina barnkläder det är 50% på allt från sommaren och allt höst nytt som kommer in blir det direkt 30% REA på. Nu har Geggamoja levererat en del av sin nya höst med sina bästa mössor Topline i olika färger och deras underbara bodys i randigt ceris/rosa. Även Geggamojas filtar finns i butiken.  Naturligtvis är det samma REA i webbutiken www.oki-doki.se . Så passa på och gör er ett kap det är inte vanligt att höstnyheter REA:s ut direkt när dem kommer.

 

0

Utförsäljning av höstkläder från bla Mexx, Tumble n Dry, Desigual mfl

Nu har Okidoki utförsäljning på sina nyinkomna barnkläder, höstkläder från bla Desigual, Tumble n Dry, Mexx. Okidoki ska sluta med sina barnkläder utom Creamie som är Cream damkläders barnkollektion som är ny för iår. Okidoki ska sluta med barnkläder för att dem ska öppna ytterligare en butik inne i Stockholm city brevid NK. Där kommer Okidoki bla sälja Cream kläder, Claire, Creamie. Förhandlingar pågår med ytterligare damklädesmärken. Annette som driver Okidoki säger att hon kommer inte att ha tid med barnkläder som är otroligt tidskrävande när man gör inköpen för att det är så mycket olika märken och så många storlekar. Okidoki kommer även att byta namn till Enchant deras webbutik kommer att byta till www.enchant.se men att www.oki-doki.se kommer att leva vidare något år till, men att inriktningan kommer att övergå med tiden till damkläder. Vi säger lycka till för www.enchant.se och Annette och personal.

 

 

0

REA Tipset 40 – 70%

Nu har Okidoki tagitt sin REA till ännu högre nivå. Nu har dem 40 – 70% på massor av kläder bla badkläder 40%, alla Panos Emporio´s fina bikini till både dam och barn. Boomerang barnkollektion 70% så passa på att fynda på den sista kollektionen från Boomerang eftersom Boomerang slutar med sina barnkläder på obestämd framtid. Nu kan du fynda det sista av Molo´s sommarkollektion inklusive deras härliga ballerina skor till 50% REA. Även det som finns kvar i lager från Isbjörn of Sweden och Janus Ull är det otroliga 50% på. Så passa på att beställa era vinterkläder till barnen. Nu kan du få kvalité kläder till HM priser 🙂

Även damkläder från Cream har du 30% – 50% Rea på, så nu kan du göra fynd till både barnen och dig själv. Eliza och Phi som är ett svenskt damklädesmärke har dem sänkt med 40%.  Så fynda Cream kläder som är så fiiina.