Barnkläder Arkiv

0

Enchant i MOOD

0

REA hos Enchant.se

Nu har rean dragit igång hos enchant.se. Enchant har upptill 50% på dam- och barnkläder från bl.a. Cream, Claire, kamik damstövlar, och Creamie barnkläder. 

0

Geggamoja Höst nytt 2011 Utförsäljning 30%

Nu har Okidoki barnkläder och damkläder meddelat att dem kommer att öppna en ny butik brevid NK i Stockholm city men att det bara blir damkläder i den butiken med märken som Cream kläder, Claire mfl. Det har gjort att Okidoki inte kommer att ha tid med alla inköp med barnkläder utan kommer att göra om sin butik i Sigtuna till en damklädesbutik likt den inne i Stockholm city. Ägaren Annette säer att hon fortfarande brinner för barnkläder men hon kommer inte att ha den tiden just nu när en ny butik inne i Stockholm ska planeras och inköp skall göras, personal ska anställas, butiken ska inredas, mm. Annette hoppas att hon kan återuppta barnkläder om några år när allt flyter på med dem nya butikerna som kommer att heta Enchant. Webbutiken www.oki-doki.se kommmer hon att behålla en tid fram över men det kommer att öppna en ny snart som bara kommer sälja damkläder och Creamie, Creamie är Creams barnklädes märke som matchar mor och dotter. Den nya webbutiken kommer heta www.enchant.se .

Nu håller Okidoki i Sigtuna med att sälja ut alla sina barnkläder det är 50% på allt från sommaren och allt höst nytt som kommer in blir det direkt 30% REA på. Nu har Geggamoja levererat en del av sin nya höst med sina bästa mössor Topline i olika färger och deras underbara bodys i randigt ceris/rosa. Även Geggamojas filtar finns i butiken.  Naturligtvis är det samma REA i webbutiken www.oki-doki.se . Så passa på och gör er ett kap det är inte vanligt att höstnyheter REA:s ut direkt när dem kommer.

 

0

REA Tipset 40 – 70%

Nu har Okidoki tagitt sin REA till ännu högre nivå. Nu har dem 40 – 70% på massor av kläder bla badkläder 40%, alla Panos Emporio´s fina bikini till både dam och barn. Boomerang barnkollektion 70% så passa på att fynda på den sista kollektionen från Boomerang eftersom Boomerang slutar med sina barnkläder på obestämd framtid. Nu kan du fynda det sista av Molo´s sommarkollektion inklusive deras härliga ballerina skor till 50% REA. Även det som finns kvar i lager från Isbjörn of Sweden och Janus Ull är det otroliga 50% på. Så passa på att beställa era vinterkläder till barnen. Nu kan du få kvalité kläder till HM priser 🙂

Även damkläder från Cream har du 30% – 50% Rea på, så nu kan du göra fynd till både barnen och dig själv. Eliza och Phi som är ett svenskt damklädesmärke har dem sänkt med 40%.  Så fynda Cream kläder som är så fiiina.

0

Molo 50% Boomerang 70% REA mfl

Nu har sommar REA:n fått solsting Molo 50% REA. Boomarang 70% REA. Lego 50% REA.  Dessutom så är det REA på Panos Emporio badkläder både till barn och vuxna….

0

REA Desigual Klänning 419 kr

Nu kan du fynda Desigual klänning till dina barn. Nu är det 30% på alla Desigual barnkläder hos Okidoki. Den här klänningen är en av mina favoriter Desigual Vest Mar De Ajo och kostar nu bara 419 kr ordinarie pris är 599 kr.

0

REA Cream kläder & Barnkläder

Nu är det REA på Cream kläder och på nästan alla barnkläder hos Okidoki Barnkläder & Damkläder. Så gör er klara för att fynda både till era barn och er själva.

0

Panos Emporio Bikini

Panos Emporio bikini i olika utföranden. Två olika överdelar och två olika underdelar, allt för att passa alla olika tjejers önskemål. Panos Emporio designar sina badkläder med en otrolig precision. Varje år tar dem fram den ena efter den andra bikini till både barn och vuxna som slår oss med häpnad vad vackra dem är. Den här modellen heter Sandy och jag skulle kalle det för mix och match och det är Panos Emporios först på barn badkläder. Sandy finns i storlek från: 146/152 – 170 cl. och priset är per del: 199 kr.

 

0

Desigual VestTanga 699 kr

Desigual gör ljuvliga kläder både till dam och till barn. Det är svårt att inte gilla Desiguals barnkläder. Desiguals klänning Vest Tanga är urläcker och skulle göra varenda tjej överlycklig om hon hade den på sig.

[adrotate banner=”6″]

0

Molo Hajbadbyxor 229 kr

Tuffa badbyxor från Molo med hajar.  Coolaste badbyxorna från Molo med hajprint i turkos, grått och blått. Dekorativa sömmar i turkos. Dragsko i midjan, skön modell som går ner en bit på benet. Häftigast på beachen i sommar! Molo utmärker sig som vanligt med de här coola badbyxorna.  Finns i dubbelstorlekar från 86/92 – 122/128 cl

[adrotate banner=”3″]