Damkläder Arkiv

0

Desigual

Desigual OSLO – Jerseyklänning –  i rött är en otroligt vacker klänning som finns ute i handeln just nu. En väldigt vacker och färgsprakande klänning som skulle passa vilken kvinna som helst som vill imponera på alla karlar. Finns på Zalando.se för otroliga 749 kr. Zalando har ett grymt sortiment av olika kläder och skor för kvinnor, män och barn, dessutom är det fraktfritt.

Desigual

0

Super REA på Cream Kläder hos Enchant.se

Nu har enchant.se super REA på väldigt mycket kläder från bla Cream, Claire, Pepe Jeans, Kristine Vikse, Lauren Vidal och Timberland Mukluk både barn och dam modellen.

0

Lauren Vidal klänning

Lauren Vidal är så tjusiga. Vill du klä upp dig utan att spendera massor med kronor men ändå få kvalité och klass på dina kläder så ska du välja Lauren Vidal som kommer från Frankrike, modéts ”mecka”. En annorlunda festklänning samtidigt som den är väldigt mycket Lauren Vidal. Den är längre på sidorna och lite ”pösig”, vilket ger tyngd och ett mycket snyggt fall.

0

Är dina barn frusna om fötterna? Världens varmaste barnkänga Kamik

Kamik Pearson JR Gaucho Brown är en otroligt varm känga från Kamik som har 100% vattentätt gummi på nederdelen av skon. Finns även till dam i samma fina utförande i den underbara färgen Cognac. Kamik damsko.
Skön och mjuk på sammagång och klarar ner till -50 minusgrader. Är dina barn frusna om fötterna?
Fodret är format som en socka och skyddar bra mot fukt, fodret är även uttagbart vilket göra att det är lätt att torka kängan när det har kommit in snö eller vatten.

0

Claire Coola kavaj

En härlig kavaj i hel ull från Claire. En härligt vågad orange färg på Claire Kavajen som precis anlänt.  Hur tuff som helst tillsammans med ett par Jeans.

0

Kristine Vikse

Det norska märket Kristine Vikse är underbara på tunnt stickat som inte ”kliar” det är en blandning av ull och bomull och lite viskos som gör stickningen helt underbar att ha på sig. Se och ljut…

 

 

0

Mukluk har nu anlänt igen!

Nu har den otroligt populära Mukluk från Timberland anlänt för säsongen 2012 :-). Den finns nu att beställa hos Enchant som har sin butik i MOOD Stockholm  vid kvarteret Norrlandsgatan/Mästersamuelsgatan/Regeringsgatan/Jakobsbergsgatan. Finns både till Barn och Dam.

0

Enchant i MOOD

0

Enchant har öppnat i MOOD Stockholm

Enchant har öppnat ytterligare en butik i MOOD Stockholm. Den 23 mars var det invigning för MOOD Stockholm. Under första helgen hade MOOD ca 100 000 besökare. Enchant har Cream, Claire.dk, Lauren Vidal, Sao Paulo, Kristin Vikse, Pepe Jeans och Pilgrim smycken.  MOOD Stockholm ligger i gamla Salénhuset på Norrlandsgatan, Mäster Samuelsgatan, Regeringsgatan, Jakobsbergsgatan.

 

 

 

Enchant har nu två fysiska butiker en i MOOD Stockholm och en på gågatan i Sigtuna. Enchant har även en vädigt populär webbutik där deras kläder även ligger till försäljning. http://enchant.se

 

 

0

REA hos Enchant.se

Nu har rean dragit igång hos enchant.se. Enchant har upptill 50% på dam- och barnkläder från bl.a. Cream, Claire, kamik damstövlar, och Creamie barnkläder.