Isbjörn of Sweden Arkiv

0

Enchant i MOOD

0

REA Tipset 40 – 70%

Nu har Okidoki tagitt sin REA till ännu högre nivå. Nu har dem 40 – 70% på massor av kläder bla badkläder 40%, alla Panos Emporio´s fina bikini till både dam och barn. Boomerang barnkollektion 70% så passa på att fynda på den sista kollektionen från Boomerang eftersom Boomerang slutar med sina barnkläder på obestämd framtid. Nu kan du fynda det sista av Molo´s sommarkollektion inklusive deras härliga ballerina skor till 50% REA. Även det som finns kvar i lager från Isbjörn of Sweden och Janus Ull är det otroliga 50% på. Så passa på att beställa era vinterkläder till barnen. Nu kan du få kvalité kläder till HM priser 🙂

Även damkläder från Cream har du 30% – 50% Rea på, så nu kan du göra fynd till både barnen och dig själv. Eliza och Phi som är ett svenskt damklädesmärke har dem sänkt med 40%.  Så fynda Cream kläder som är så fiiina.

0

REA Cream kläder & Barnkläder

Nu är det REA på Cream kläder och på nästan alla barnkläder hos Okidoki Barnkläder & Damkläder. Så gör er klara för att fynda både till era barn och er själva.

0

Isbjörn

Nanook byter till isbjörn. Nanook kommer till hösten att byta sitt namn till isbjörn. De tycker att isbjörn kommer att gå bättre internationellt nu när de breddar sig mot europa. Nanook betyder just isbjörn på grönländska. Så nanook har hela tiden hetat just isbjörn men det är först nu som de översätter sitt namn till isbjörn of sweden.

Isbjörn