Timberland Damskor Arkiv

0

Super REA på Cream Kläder hos Enchant.se

Nu har enchant.se super REA på väldigt mycket kläder från bla Cream, Claire, Pepe Jeans, Kristine Vikse, Lauren Vidal och Timberland Mukluk både barn och dam modellen.

0

Är dina barn frusna om fötterna? Världens varmaste barnkänga Kamik

Kamik Pearson JR Gaucho Brown är en otroligt varm känga från Kamik som har 100% vattentätt gummi på nederdelen av skon. Finns även till dam i samma fina utförande i den underbara färgen Cognac. Kamik damsko.
Skön och mjuk på sammagång och klarar ner till -50 minusgrader. Är dina barn frusna om fötterna?
Fodret är format som en socka och skyddar bra mot fukt, fodret är även uttagbart vilket göra att det är lätt att torka kängan när det har kommit in snö eller vatten.

0

Mukluk har nu anlänt igen!

Nu har den otroligt populära Mukluk från Timberland anlänt för säsongen 2012 :-). Den finns nu att beställa hos Enchant som har sin butik i MOOD Stockholm  vid kvarteret Norrlandsgatan/Mästersamuelsgatan/Regeringsgatan/Jakobsbergsgatan. Finns både till Barn och Dam.

0

Enchant i MOOD

0

Mukluk Dam och Barn

Enchant.se har dem otroligt populära mukluk wheat från Timberland, de finns både för barn och för dam. Mukluk finns i olika färger men den som har varit mest populär är wheat färgen. Nu har enchant.se fått in ny leverans av mukluk. Barn mukluk i brown with gold finns också åter i lager efter att de har sålt slut på kort tid.

 

Etiketter: , ,
0

Timberland Mukluk Patchwork Limited Edition 2999 kr

Nu har den landat i butikerna Timberland Mukluk Patchwork Limited Edition som är en helt handgjord sko i den otroligt populära Mukluk serien. Den är helt ny från i år och kommer att endast levereras i ett fåtal ut till konsumenter. Vill du vara speciell och ha några väldigt vackra och tuffa Mukluk som inte alla andra har på sig så har din sko nu anlänt. Timberland Mukluk säljs hos bla Okidoki i Sigtuna som att byta namn till enchant i månadsskiftet oktober/november. Okidoki byter även namn på sin webbutik till enchant.se och kommer att specialisera på damkläder till dem kvinnor som är mitt i livet. Enchant öppnar en ny butik i Stockholm 23 mars i  Salénhuset som numera heter Mood Stockholm som ligger brevid NK.

 

Etiketter: ,
0

Timberland Mukluk

Nu har Timberland börjat leverera ut sin Mukluk. De som var först ut var dam svarta som nu finns att köpa för direkt leverans hos Okidoki.

Etiketter: ,