Cream Damkläder

Cream damkläder är ett  helt underbart märke som passar såväl gammal som ung. För att förklara, det är ett tufft och romantiskt märke, men med en passform som även passar oss 30+ utan att vi ser ut som att vi vill hålla oss kvar i tonåren. Samtidigt så passar det till tjejen som växt ifrån storlek 164cl och är påväg in i vuxen garderoben. Så här beskriver Cream själva sitt märke.

Cream damkläder är internationellt mode med personlighet. Cream har skapats för den extravaganza kvinnan som älskar glada dagar och livet. Hon använder sin garderob för att uttrycka sin starka personlighet, förändrar den ofta och fyller den med de senaste designen och trenderna. Det är detta som Cream står för, väl designade kläder till bra priser.

Med Cream kan hon välja från ett komplett koncept med allting från ytterkläder till trendiga toppar. Varje säsong tillkommer vackra accessoarer som höjer kollektionen.

Såväl som att ha en unik känsla för personlighet, är Cream kvinnan ultra feminin – både till vardags och till fest. Hon förhöjer denna stilen med klassisk sötma kombinerad med lyxiga detaljer. Cream lanserades 2004 och blev snart en stor succé. Sedan dess har kollektionen växt och blivit större för varje säsong som går.

[adrotate banner=”6″]

Om författaren